Property Buyers by SOMRIE és un equip d’assessoria immobiliària al servei del comprador i de l’inversor

Property Buyers by SOMRIE és la suma de Property Buyers i SOMRIE, dues firmes especialitzades en el servei de Personal Shopper Immobiliari, la unió de les quals es posiciona com la primera franquícia de Personal Shoppers del sector a nivell nacional.

Property Buyers by SOMRIE té 20 oficines i més de 40 professionals repartits per tot Espanya i diversos mercats internacionals, com Brasil i Mèxic.

Per què neix Property Buyers?

El mercat immobiliari espanyol, que ara comença a arrencar, ha patit molt durant els últims anys. Això no n’ha permès l’evolució per falta de capacitat emprenedora. I els anys anteriors a la crisi tampoc ho van permetre, perquè la voràgine del mercat no deixava temps a la millora, ja que tots els agents estaven massa ocupats venent. Això va generar un buit molt important al mercat: ningú va recordar-se de donar un excel·lent servei al comprador.

Molts dels agents queien al sector per casualitat, cosa que es traduïa en una gran manca de formació i, sobretot, de vocació pel servei al client. En el millor dels casos, l’atenció era mediocre. En el cas de l’atenció al client-venedor ja hi ha agències que, seguint les doctrines americanes, s’especialitzen a dotar els seus serveis d’un valor afegit més gran. Però el client-comprador era el gran oblidat.

Ara ja no. Ja han sorgit a Espanya agències especialitzades únicament en l’atenció al client-comprador, d’entre les quals PROPERTY BUYERS és una de les precursores.