Ens agrada tractar els nostres clients d’una manera única

El 40% de les propietats que es venen són “off market“. Un Property Buyer està capacitat per aconseguir arribar a totes les propietats disponibles al mercat.

És un agent amb una gran experiència en el mercat immobiliari de la seva zona.

Només representa el comprador, defensant els seus interessos i negociant amb la part venedora.

Beneficis

Estalvia diners

S’ocupa de tot, fins i tot de la firma del contracte. En convertir-se en assessors personals, els honoraris de qualsevol Personal Shopper Immobiliari responen al treball realitzat i, com és el comprador qui adquireix els nostres serveis, negociem buscant el millor preu i condicions possibles.

Estalvia temps

El Personal Shopper Immobiliari s’encarrega de buscar, visitar i gestionar per vosaltres. Descarta tot el que no s’ajusta a les vostres necessitats, per així presentar-vos la selecció dels immobles que coincideixen amb les vostres peticions.

Sense riscos ni sorpreses

Durant la recerca de l’immoble ideal, un bon Personal Shopper Immobiliari ha d’elaborar els informes tècnics necessaris per garantir al client una compra amb les màximes garanties. Investiga si hi ha problemes o pot haver-los en un futur: reformes, actualitzacions, futures obres…

Analitza amb deteniment les necessitats

El Personal Shopper analitza amb deteniment les necessitats i els gustos del comprador. L’assessora sobre la viabilitat de la seva petició. Busca les propietats que s’ajusten a la petició del client, ja sigui entre els particulars –com a les borses MLS– o entre altres agents immobiliaris, utilitzant les últimes tecnologies.

Ampli mercat

Accedeix a TOTA l’oferta immobiliària.

Exclusivitat garantida

Treballa en exclusiva per al client fins el final de la prestació del servei.

Sense conflicte d’interessos

Personalitzem el servei de manera que busquem, entre tota l’oferta existent, la propietat desitjada pel client segons les seves necessitats (característiques, preu, etc.). La nostra missió és aconseguir la máxima satisfacció en la compra de cada client. La no-vinculació amb el venedor, ens porta a estrènyer llaços i a buscar, sempre, el millor per al comprador: l’agent defensa aquests interessos com si fossin seus amb una dedicació exclusiva.

Innegociable negociador

Només el Personal Shopper Immobiliari és un gran coneixedor del mercat i un bon negociador. Ens ajudarà a despreocupar-nos de tot i a deixar en mans de professionals de confiança la recerca, la gestió i la tramitació de tot el que engloba el fet de “comprar un immoble”. Gràcies a això podem aconseguir rebaixes de preu substancioses en la dura batalla que, nosaltres mateixos com a assistents d’aquest tipus, tenim contra la inflació de preus, en un mercat immobiliari irreal.

No fa d’intermediari entre comprador i venedor

El Personal Shopper no fa d’intermediari entre comprador i venedor. Només es posiciona i defensa els interessos del seu únic client (el comprador), posant tota la formació i l’experiència al seu servei.

Personal Shopper Immobiliari

Un Personal Shopper Immobiliari és un agent format i especialitzat per a ajudar els clients a comprar o a invertir en el mercat immobiliari.

Casos d’èxit

Comprar un pis al centre de Barcelona. Missió impossible?

“Volíem un habitatge molt cèntric, al casc antic de Barcelona, però el que havíem vist no ens agradava. Quan vam contractar Property Buyers by SOMRIE vam decidir comprar un pis per reformar que encaixés per ubicació, aconseguir un bon preu a la negociació i fer una reforma al nostre gust”.

Comprar un pis a Madrid

“Els habitatges més demandats a Madrid són pisos reformats de menys de 102 m2 a barris com Chamberí, Salamanca i El Retiro amb un pressupost per sota dels 450.000 €. Els compradors busquen pisos a bones zones i amb garatge”.

La Noelia ens explica com va ser la seva experiència de compra de pis a Madrid amb un Personal Shopper Immobiliari.

Vols que t’atengui un Agent especialitzat en la teva zona?

Indica’ns què t’agradaria comprar i on i un Personal Shopper es posarà en contacte amb tu: